Vanliga frågor

Finns det risk att toalettpappret kommer att ta slut eftersom folk hamstrar det på grund av coronavirus-epidemin?

Även om hyllorna i stormarknaderna ibland är tomma, fortsätter vår tillverkning i princip oförändrat och vi levererar konstant mera Serla-toalettpapper till butikerna.

Varför finns inte Serla Handy i butik längre?

För tillfället är det svårt att hitta Serla Handy i butik. Detta på grund av  leveransutmaningar och stor efterfrågan i den rådande situationen och vi gör allt vi kan för att produkten snart ska bli tillgänglig igen!

När finns Serla Handy tillbaka i butik igen?

Vi inte ge en exakt tidpunkt för när produkten finns tillgänglig igen. Vi arbetar med att få produkten till butik så fort som möjligt! Håll ut!

Kan jag köpa Serla Handy direkt från er?

Tyvärr är det inte möjligt att köpa Serla Handy direkt från oss.

Hur kan jag få en en mjukis Serla ekorre?

Våra söta Serla ekorrar är tyvärr inte tillgängliga för försäljning. I våra butiker där Serla säljs, har vi ibland kampanjer, där du har möjlighet att komma över en söt liten ekorre, så håll ögonen öppna.

Hur kan jag sälja toalett- och hushållspapper för att tjäna pengar till min skolklass, idrottslag, förening eller liknande?

Föreningar som är intresserade av att köpa toalett- och hushållspapper till lägre pris, eller som vill tjäna pengar genom att sälja toalett- och hushållspapper, är välkomna att läsa mer på:

http://foreningspapper.se/ och https://teamrullen.se/

Jag vill fråga Serla om sponsring med pengar/papper/prover/mjukisdjur till min skolklass/idrottslag/hobby

Vi får en stor mängd förfrågningar angående sponsring, prover och liknande, och har tyvärr inte möjligheten att supportera flera olika enskilda förfrågningar. 

Frågor om klubben?

Klubb Serla stängdes den 3 juni 2019. När Klubben stängdes, raderades alla användarkonton samt oanvända poäng. Vi vill tacka dig för att du varit medlem i Klubben, och hoppas att du fortsättningsvis kommer använda våra Serla produkter.

Har du frågor? Vänligen läs igenom våra svar på de vanligaste frågorna: Klubb stängning

Ifall du inte hittar svar på dina frågor kan du skicka in din fråga genom formuläret till höger. Välj "Övriga frågor".

Kontakta oss

Du kan lägga till (jpg, png eller gif) bild som bifogad fil.

Finns enbart på toalett- /hushållspapper. Du hittar hylsnumret på insidan av pappröret i toalett- /hushållspappersrullen.
Du kan lägga till (jpg, png eller gif) bild som bifogad fil.

Vår webbplats använder cookies för att skapa en bättre och mer personlig upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer. Stäng