SMÅ VAL I VARDAGEN SPELAR ROLL – SÅ GÖR SMARTA VAL

SMART FÖR DIG OCH DIN PLÅNBOK

Alla vill göra smarta val, men hur vet du när något är smart? Serla är här för att hjälpa dig! Det bästa vi vet är att tillverka bra papper som räcker länge, så att du inte behöver handla så ofta. Det är smart för dig, din plånbok och miljön. 

VET DU VAD SOM OCKSÅ ÄR SMART? ATT VARA ANSVARSFULL

Det känns bra att göra smarta, aktiva val, eller hur? Även små val. Att vara ansvarsfull är också att vara smart. Det handlar om att tillverka saker nära i stället för att transportera dem långt – smart. Det handlar om hållbar, ansvarsfull produktion – smart. Det är därför som Serla är ansvarsfullt – så att du kan göra smarta val. 

SMÅ VAL KAN SPELA STOR ROLL

Många små val har tillsammans en stor effekt tillsammans. Varje litet val räknas, och du kan göra skillnad varje dag med Serla. Våra produkter är förpackade i Green Pack som är tillverkat av minst 60% återvunnen plast. På så sätt får den plastförpackning du återvinner därhemma ett nytt liv som en del av Serlas förpackning. Låt oss göra smarta val tillsammans – och återvinna.   

CERTIFIERINGAR

Serlas papper har certifieringar som intygar uppfyllandet av höga miljökriterier samt hållbart skogsbruk. Genom att välja Serla kan du vara säker på att din produkt uppfyller de höga kriterier som ställts för hållbarhet, miljö och kvalitet. Kvalitets-och miljöledningssystemen i Metsä Tissue stöder kontinuerlig förbättring inom dessa områden.

Svanen

Svanen arbetar för att minska miljöpåverkan från produktion och konsumtion av varor, och gör det enkelt för konsumenterna att välja de miljömässigt bästa varorna och tjänsterna.

Vår webbplats använder cookies för att skapa en bättre och mer personlig upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer. Stäng