VI ÅTERVINNER FRÅN TILLVERKNING TILL FÖRPACKNING

För oss är det viktigt att varje del av våra produkter påverkar miljön så lite som möjligt. Vi tillverkar våra produkter i huvudsak av återvunnet papper som vi köper så lokalt som möjligt. Förpackningen består av Green Pack-material, en plastfolie tillverkad av minst 60% återvunnen plast. På så sätt får den plastförpackning du återvinner därhemma ett nytt liv som en del av Serlas förpackning, och värdefullt material cirkulerar runt, runt i samhället. 

Kom ihåg att återvinna 

RÄCKER LÄNGE – ETT SMART VAL FÖR DIG, MILJÖN OCH FÖR DIN PLÅNBOK

Det är smart när saker inte tar slut. Produkter som varar länge, samstämmer med vår ideologi – det är därför som våra rullar räcker längre och vårt hushållspapper har halvark så att du inte behöver byta rulle så ofta. Och för miljön innebär det färre transporter och mindre utsläpp. Vårt papper är smart och räcker längre. Både vad gäller längd, tjocklek och kvalitet.

Smart val!  

TILLVERKAT NÄRA DIG

Vi tillverkar alltid vårt papper nära dig. Vi är stolta över att vara en del av samhället och att kunna stödja den svenska ekonomin. När du väljer Serla bidrar du till kortare och effektivare transporter – och även till fler svenska arbetstillfällen. Smart, eller hur?  

Från mina hemtrakter!  

Vår webbplats använder cookies för att skapa en bättre och mer personlig upplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Läs mer. Stäng